Links

Scheiding10-12 jaarLinks

www.kinderenvangescheidenouders.nl
Opgezet door een kind van gescheiden ouders. Informatie per leeftijdsgroep over echtscheiding. En handig: kinderen en jongeren kunnen hier ook hun ervaringen uitwisselen!

http://www.kindertelefoon.nl/
Heb je problemen, dan kan je die kwijt bij een medewerker van de Kindertelefoon. Je kunt bellen en chatten!

www.kinderrechtswinkel.nl
Website van de kinder- en jongerenrechtswinkel. Vragen over de wetten en regels in Nederland over echtscheiding? De kinder- en jongerenrechtswinkel helpt je. Met handig overzicht waar welke rechtswinkels zijn.

www.ouders-uit-elkaar.nl
Gaan jouw ouders scheiden of uit elkaar? Op www.ouders-uit-elkaar.nl kun je terecht voor informatie die te maken heeft met de scheiding van jouw ouders. Hier vind je antwoorden op vragen als: 'wat verandert er allemaal?', 'waar ga ik wonen?', 'blijf ik op dezelfde school?' Ook zijn er filmpjes van kinderen van gescheiden ouders te zien die vertellen over hun ervaringen.

http://kids-gescheiden.hyves.nl/
Hyves groep voor kinderen van gescheiden ouders.

http://weblogs.vpro.nl/villa-achterwerk/category/dubbelleven/
Filmpjes uit het programma Dubbelleven van Villa Achterwerk, waarin kinderen vertellen over hoe het is om in twee huizen te leven.

7_9_4.jpg

Ken jij nog een goeie website over dit onderwerp die er niet bijstaat? Mail ons de link, misschien zetten wij 'm er dan bij! Om ons jouw link  te mailen klik hier.