Een foto plaatsen

Overlijden van een dierbare13-18 jaarEen foto plaatsenEen foto plaatsen

Opa

Dit was ik met mijn opa die is overleden. Hij had longkanker en hartproblemen en heeft op een gegeven moment
gekozen toen de chemo niet werkte om zijn pacemaker uit te zetten
Het laatste wat ik met hem heb gedaan in facetimen voordat hij naar bed ging en hij zei 'ik hou heel erg veel van je daniekie!' De dag daarna is hij overleden.
Op deze foto zijn we in london tijdens nieuwjaar een fijne tijd. Ik had nooit gedacht dat hij een paar jaar later nieuwjaar niet meer mee zou maken.
Ik mis je opa x

Danique K, 16 november 2015

opa

Dit zijn ik en mijn opa in een museum. Opa is in 2012 overleden aan leukemie. Hij was echt een soort tweede vader voor me. Ik mis hem echt super erg en heb soms ook het gevoel alsof mensen dat niet begrijpen. Ik hou van jou lieve opa!

Miréya, 25 januari 2015

Mama

Dit is mijn moeder. Zij is afgelopen jaar overleden aan longkanker. Ik heb haar best lang zien lijden. Als ik naast haar sliep in haar ziekenhuis kamer, werd ik 's nachts wakker gegild omdat ze zo veel pijn had. Het leek even beter te gaan met haar, maar daarna was het zo gebeurd ... Ik mis haar zo ontzettend erg..

Lonneke, 02 augustus 2014

Papa

Dit is mijn papa, hij is bijna 1 jaar geleden plotseling overleden tijdens het douchen aan een hartinfarct. Hij was mijn maatje, en we waren altijd samen druk met de paarden. Zelf ben ik 17 en heb twee jongere zusjes, een van 15 en een van 11. We missen hem heel erg...

Daniek, 19 juni 2014

Mama

Mijn moeder heeft een half jaar geleden haar leven moeten vergeven aan de gevolgen van hersenkanker. Ik heb haar kapot zien gaan, stukje bij beetje en ik denk dat ik dat misschien nog wel erger vond dan de dood zelf. Ik mis haar vreselijk.

Ilse, 23 april 2014

Moeder

Dit is mijn moeder, ze is 5 jaar geleden overleden aan borstkanker dat uiteindelijk na 4 jaar lijden overal in haar lichaam verspreid was. Ik was 10 jaar toen ik haar verloor. Het is nog steeds een enorme trauma voor me waar ik mezelf in slaap van ween. Ze was me alles. Loves.

Manon 15, 01 november 2013

papa

Mijn vader is inmiddels al iets meer dan 3 jaar geleden overleden aan kanker. Ik mis hem nog elke dag. Hij had deze ziekte 4 jaar. Op mijn 10e is hij overleden.
Ik hou van je paoa

fleur, 14 oktober 2013

papa

hier op de foto zijn jullie mij en mijn papa thuis hier ligt hij thuis in het ziekenhuisbed bij valentijnsdag toen heb ik een mooie tekening voor hem gemaakt en een roosje gekocht! ik ben 13 jaar en mijn papa is inmiddels iets meer dan 6 maanden overleden aan hersentumor (kanker) ik mis hem nog altijd heel erg

mirthe, 29 september 2012

Oscar

Mijn overleden vader is degene meest linker van de bank, met mijn zus op schoot. We waren toen nog veel jonger, maar inmiddels ben ik 13 jaar en is hij anderhalf haar geleden overleden. Hij had 6 jaar lang de ziekte van Alzheimer. Ik ben Dat meisje op de bank in dat blauwe vestje.

Claire, 13 jaar, 20 mei 2012
Stap 1: Selecteer je foto
Stap 2: Voeg tekst toe
Naam van overledene:
Over degene die is overleden:
Afzender:


Neem code over: